Veiligheid

Veilig omgaan met een speenkoord

Controleer het product regelmatig op slijtage en beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is. Laat het product uitsluitend gebruiken onder supervisie van een volwassene, dus laat je kleintje niet onbeheerd met het product en laat je kleintje er niet mee slapen. Een speen- of bijtkoord is geen speelgoed. Alleen gebruiken wanneer het speen- of bijtkoord bevestigd is aan kleding.De siliconen onderdelen kunnen schoongemaakt worden met water. De houten onderdelen kunnen afgenomen worden met een vochtig doekje. Vervolgens goed laten drogen aan de lucht. Producten kunnen niet uitgekookt worden, in de sterilisator of in de vaatwasser!
Bekijk onze speenkoorden

Veilig omgaan met een bijtring

Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is. Laat het product uitsluitend gebruiken onder supervisie van een volwassene, dus laat je kleintje niet onbeheerd met het product en laat je kleintje er niet mee slapen.Het bijten op een bijtring verlicht de pijn van doorkomende tandjes van je kleintje. Bijtringen volledig gemaakt van siliconen (zonder houten onderdelen!) kunnen droog in de koelkast gelegd worden (max. 1 uur). Dit zorgt voor extra verkoeling.De siliconen onderdelen kunnen schoongemaakt worden met water. De houten onderdelen kunnen afgenomen worden met een vochtig doekje. Vervolgens goed laten drogen aan de lucht. Producten kunnen niet uitgekookt worden, in de sterilisator of in de vaatwasser!
Bekijk onze bijtringen

Veilig omgaan met een babygym

Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is. Laat het product uitsluitend gebruiken onder supervisie van een volwassene, dus laat je kleintje niet onbeheerd met het product. Om mogelijk letsel door verstikking te voorkomen, neem je het speelgoed weg zodra je kleintje gaat proberen op handen en knieën te staan. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Laat je kleintje niet los met de hangers spelen. Deze hangers zijn bedoeld voor aan de babygym.De houten onderdelen kunnen afgenomen worden met een vochtig doekje. Vervolgens goed laten drogen aan de lucht. De vilten onderdelen kunnen niet in de wasmachine. De siliconen onderdelen kunnen schoongemaakt worden met water. Producten kunnen niet uitgekookt worden, in de sterilisator of in de vaatwasser!
Bekijk onze babygyms

Veilig omgaan met een wagenspanner- of hanger

Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is. Clips bevestigen aan het stof gedeelte van de kap van je kinderwagen. Een wagenspanner- of hanger is speelgoed om naar te kijken en niet om op te kauwen. Verwijder dit speelgoed zodra je kleintje gaat proberen op handen en knieën te staan.De siliconen onderdelen kunnen schoongemaakt worden met water. De houten onderdelen kunnen afgenomen worden met een vochtig doekje. Vervolgens goed laten drogen aan de lucht. Producten kunnen niet uitgekookt worden, in de sterilisator of in de vaatwasser!
Bekijk onze wagenspanner- en hangers

Veilig omgaan met sieraden

Let op:

  • Onze sieraden zijn niet geschikt voor kleine kinderen.
  • Oorbellen + Oorbelgaatjes eerst goed ontsmetten voor het dragen van nieuwe oorbellen.

Stainless steel:

  • Voorkom snelle verkleuring van stainless steel door zoveel mogelijk contact te vermijden met (chloor)water, parfum, shampoo, douchegel of andere vloeistoffen.

Edelstenen:

  • Edelstenen werken alleen ondersteunend en zijn geen vervangend medicijn. Heb je last van klachten? Raadpleeg dan altijd een arts.
  • Amethist en Rozenkwarts kunnen verkleuren door zonlicht!
  • Zorg goed voor je edelstenen door ze niet dag en nacht te dragen. Je kunt je edelsteensieraad reinigen/ontladen door bijv; stromend water, aarde, Hemaliet, Salie etc.
Bekijk onze sieraden

Veilig omgaan met haaraccessoires

Controleer de haaraccessoires regelmatig op slijtage en beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is. Laat je kleintje niet slapen met een haaraccessoire in. Let op dat je kleintje de haaraccessoires niet in haar mondje doet (om verstikkingsgevaar te voorkomen). Haaraccessoires zijn geen speelgoed, dus laat je kleintje er niet mee spelen!
Bekijk onze haaraccessoires

Veilig omgaan met babytextiel

Shower glove: Je maakt de shower glove altijd nat voor gebruik. Trek de shower glove aan en leg daarna pas je kleintje op de shower glove in je armen.
Bekijk onze Babytextiel

Benieuwd naar onze producten?

Onze ‘handmade products’ zijn 100% babyveilig.

Shop nu