Over ons

Studio kleintje heeft 3 key-woorden: design your own, veiligheid en handgemaakt.

‘Design your own’ betekent dat veel van onze producten naar eigen smaak zijn samen te stellen qua kleur en print. Dit kun je doen door het ‘design your own’ product wat je wilt ontwerpen aan te klikken en daarna via de optiemenu’s je voorkeuren aan te klikken, door vervolgens je product in de winkelmand te plaatsen.Studio kleintje staat in het teken van veilige materialen en babyveiligheid. De siliconen onderdelen zijn BPA-, Ftalaten-, Lood-, PVC- en Gif-vrij. Overige materialen die gebruikt worden door Studio kleintje zijn ook 100% veilig voor je kleintje. Onze producten zijn uitvoerig getest voor zij onze collectie in zijn gegaan. Wij raden aan onze veiligheidsvoorschriften altijd goed door te nemen, zodat jij als consument er altijd van op de hoogte bent hoe je veilig om moet gaan met onze producten.Het grootste deel van ons assortiment wordt met de handgemaakt in onze eigen werkruimte in de Galvanitasfabriek aan het Wilhelminakanaal Zuid 104, 4903 RA in Oosterhout.
Bekijk onze producten

Hi, mijn naam is Floor en ik ben de eigenaresse van Studio kleintje.

Ik ben 30 jaar oud en mama van 2 kindjes. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen mijn ideeën voor Studio kleintje op papier te zetten.

Omdat ik 5 maanden na de geboorte van ons zoontje (geboren op 19-09-2019) al weer zwanger mocht worden van ons dochtertje (geboren op 13-11-2020) hebben de ideeën voor Studio kleintje langere tijd op een laag pitje gestaan, zodat ik het eerste jaar fulltime voor onze kleintjes kon zorgen. Nadat de babytijd voorbij was kon ik mij meer gaan focussen op het opstarten van mijn eigen onderneming. Sinds oktober 2021 maak ik eindelijk mijn ideeën en dromen wat Studio kleintje betreft waar. Ik ben zo ontzettend blij dat ik uiteindelijk de stap heb durven zetten. Het combineren van een gezin en zelfstandig ondernemer zijn klinkt misschien wat pittig, maar al bij al voel ik mij er super fijn bij en ben ik ontzettend trots dat dit allemaal heeft mogen lukken. Liefs, Floor